Culemborg

Culemborg is een klein stadje met een historisch centrum. De mooie oude stadspoort leidt je naar de gezellige markt met allerhande winkels en horeca. Geniet van de cultuur en al het aanbod en loop dan door naar de Kattenstraat om even alle indrukken te verwerken bij ons op de bank of in de zon op het terras.

Veel fiets- en wandeltochten brengen je naar en door Culemborg. Het is een prachtige omgeving voor wandelaars en fietsers. Het rustgevende water en de mooie uiterwaarden worden afgewisseld door de mooie architectuur en bijzondere plekken. Ben je even moe of hongerig van het wandelen en fietsen? Kom bij ons een lekker vers appelgebakje of stuk bananenbrood halen met een smoothie!

Ook aan cultuur geen gebrek in Culemborg met haar rijke historie die terugvoert naar de 14e eeuw. Verschillende musea zijn écht must sees zoals het Elisabeth Weeshuis dat ook zeer geschikt en leuk is voor kinderen. Vooraf even hun maagje vullen met een verse milkshake en een kindertosti en ze vermaken zich de hele middag.

Nog meer informatie over Culemborg? Kijk op http://www.culemborgklopt.nl/