Lunch/pranzo

We serveren warme broodjes met heerlijke Italiaanse kazen als scamorza (gerookt, zacht kaasje) gorgonzola (blauwe kaas, de milde variant) en pecorino (schapenkaas), Italiaanse vleeswaren (Mortadella, San Daniele ham en Borsotto (salami met knoflook)) en (gegrilde) groente..

Elke dag maken we verse piadine. Dit Italiaanse flatbread heeft iets weg van een pizza, maar door het weglaten van de gist ziet het er meer uit als een pannenkoek. Voor de kleine(re) trek, lekker warm. Of met een soepje en/of iets lekkers erbij als volledige lunch.

Voor de grote(re) trek hebben we focaccia of ciabatta.

Focaccia is een soort van dik pizzabroodje (oh, hoeveel Italianen gaan me hiervoor vervloeken, er is niets als een pizza, dat klopt, maar hier LIJKT het het meest op).

Ciabatta is een luchtig, groot broodje met een harde korst. Lekker warm uit de oven.

Verder hebben we lekkere salades, soepjes, zoetigheden afijn, zie hier onze lunchkaart: